OPTAG SOLENS HELENDE ENERGI

Fra livets begyndelse her på jorden, har alle levende organismer været afhængige af solens varme og lys. Mange af fortidens terapiformer har udnyttet sollyset til heling og smertelindring. Nu til dags gør infrarød lysterapi os i stand til at udnytte solens energi på en sikker og effektiv måde. 

Det kan løsne muskelspændinger og kramper. Smerter fra reumatologiske sygdomme lindres, affaldsstoffer skylles ud og din huds ungdommelige fremtoning træder igen frem. Infrarød terapi frembringer en følelse af dyb afslapning og forbedrer din søvn. 

Hele dit væsen vil mærke den beroligende varme fra de infrarøde lysstråler, som giver dit helbred harmoni og en nyfunden styrke. Du kan nyde, hvordan infrarøde stråler varmer dig indefra og ud, og hjælper dig med at slappe af, imens du mærker den livgivende sved i dit dybe væv pible frem. Efter hver session med infrarødt lys vil du føle dig genopladet og klar til en ny dag.

INFRARØD I HJEMMET

Infrarød kan hjælpe dig med at tage hånd om din egen sundhed. De infrarøde bølger kan ikke ses, men de gør vidunder for din sundhed.

 

Infrarøde kabiner bliver brugt som helbredsforstærker på mange forskellige måder. Repabad har udviklet infrarøde produkter til badeværelset, men det er ikke alle badeværelser, der har ekstra plads til et infrarødt panel. Så for at spare plads, kan Repabads infrarøde paneler integreres direkte ind i dit bruse- eller dampbad. Man kan endda sidde på sit badesæde, imens du lader de varme bølger varme din krop.

EFFEKTEN VED DEN DYBE INFRARØDE VARME

Infrarød skaber en dybfølt varme, og du vil mærke varmen helt ind i rygsøjlens dybeste lag. Varmen bliver transporteret via blodet og ud til resten af kroppen, og det kan give dig en fantastisk følelse af sundhed. Dine muskler afslappes, dine smerter lindres, og du kan opleve at knirkende led og knogler blødes op.

Din kropstemperatur stiger langsomt i det infrarøde bølgebad, og dit stofskifte får et dejligt boost. Det muskuloskeletale system og din psyke kan også få glæde af det infrarøde lys.

SUNDHED FRA VARMEN

Når kropstemperaturen stiger, udvides det kapillære system og dit stofskifte sættes i gang.

DET MUSKULOSKELETALE SYSTEM - Dine muskler, led og sener får tilført mere blod. Spændinger og lokale blokader løsnes.


DET AUTONOME NERVESYSTEM - Din krops interne og autonome processer aktiveres og balanceres, det gælder for blandt andet for dit organsystem.


IMMUNSYSTEMET - Den stigende temperatur får din krop til at producere og udsende mere antistof.


DIN PSYKE - Den afslappende følelse er afstressende og det forbedrer dit helbred over en bred kam. Repabads infrarøde moduler dækker det infrarøde spektrum fra infrarød-A og opefter. Det kan gå dybt ind i det subkutane hudlag, hvor den kan få lov at arbejde de helbredsfremmende og forebyggende effekter ind i kroppen.

Om det er til træningsrummet, soveværelset, stuen eller badeværelset, så er der en fin placering til de infrarøde paneler fra Malaga. Den elegante glasfront kommer i fem forskellige farver og passer til din smag og rummets indredtning. Hvis du har brug for et vandtæt modul, så skal du vælge Palma-modellen.

INFRARØD - OGSÅ I BADET

Man kan integrere de infrarøde paneler i stort set alle typer bad. Det er et kompakt og vandtæt design (IP X5), som er skabt af materialer i høj kvalitet.

Palma-modulet kan nemt monteres på væggen, og modulerne kommer i fem forskellige farver, så der er noget til enhver smag.

NEM AT BRUGE

Det er ikke nødvendigt at have teknisk snilde for at bruge panelerne. Der er kun to knapper, som bruges til at styre intensiteten af de infrarøde stråler. Montér panelerne, vælg din intensitet – så er du igang.

VÆR TILPAS

Med de fikserede ryglæn er du sikker på, at du har den perfekte afstand mellem panelerne og din krop. Hovedstøtten kan justeres, så den passer til netop din størrelse.

UNDERHOLDNING

Denne infrarøde model inkluderer en Bluetooth-modtager og højttalere, så du kan afspille lyde direkte fra det infrarøde panel.

Så du kan vælge din musik individuelt og slappe af med dine yndlingssange. Musikken vælges direkte på afspilningsenheden. Lydstyrken styres også bekvemt via denne.

×