ENGAGERET I DET HELE MENNESKE

Hos INUA har vi en holistisk tilgang til wellness, som smelter de fysiske, mentale, følelsesmæssige, spirituelle og miljømæssige aspekter af dit velvære sammen. Vores mål er at støtte dig i den omsorg, du drager for hvert et aspekt af dit liv, for bedre at kunne skabe vedvarende sundhed og velvære, der skinner fra dit indre.

TRANSFORMERENDE PRODUKTER

INUA forhandler nøje udvalgte varer, og i vores shop finder du de mest luxuriøse og effektive wellnessprodukter. Vi skaber desuden vores egen serie af saunaer og infrarøde saunaer. Vi er inspireret af de tidløse traditioner fra kulturer over hele verden, og vi elsker at kombinere de gamle praksisser med innovativ teknologier. Vi leverer resultater for dit helbred på baggrund af årtusinders erfaring og videnskabelige undersøgelser.

Vi vil være med til at berige dit liv og støtte dig i opbygningen af dit eget unikke hjemmespa og fristed ved at bruge præcist design og kvalitetsprodukter, der er baseret på styrkelse af de helende kræfter og naturens visdom.

SAMMEN I ZONEN

I fem år har medstifter Gabriella Csanádi (Ph.D.) og Martin Boalth igennem INUA  understøttet mennesker i deres wellness-rejser i Danmark.

”Vi ønsker at inspirere dig til at tage dit helbred og livsglæde i egen hånd og skabe en livsstil med wellness.”

Vi tror på, at dit hjem skal være et helende rum, hvor du slapper af, genoplader og regenerer. Vores nye initiativ - INUA ZONE - hjælper dig med at skabe en balanceret livsstil i hjemmets trygge rammer, hvor du kan genetablere forbindelsen til dig selv og naturen.

HOLD DIG OPDATERET

×