OM INFRARØDE PANELER

Hvordan bruger jeg infrarødt lys fra Repabad på den korrekte måde i badet eller i stuen?

- Drik et glas vand før og efter den infrarøde behandling. 

-Tænd det infrarøde panel

- Sæt dig ned med dine bare overkrop direkte foran varmeren. Ryglænet sikrer, at du har den optimale afstand fra huden og hen til det infrarøde panel. 

- Tilpas nakkestøtten, så den passer til dig eller brugeren. Hoved eller hår må ikke røre ved glasset. 

- Tilpas intensiteten individuelt. 

- Vær opmærksom: Det tager et stykke tid, før du kan mærke varmen på huden!

- Tag et varmt bad efter brug.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved den infrarøde enhed?

Glasoverfladen på saunaovnen bliver varm i området omkring den infrarøde varmer. Derfor skal du ikke røre området omkring varmeren, når den er tændt. Samtidig skal du holde dig fra at læne hovedet imod glasoverfladen. Den infrarøde enhed bør altid bruges sammen med ryglænene. Det sikrer, at du holder den optimale sikkerhedsafstand imellem din hud og den infrarøde kilde. 

Infrarøde enheder bør undgås, hvis du har feber, akutte infektioner og inflammationer, har fået en skade for nyligt, har fået en blodprop, imens du er påvirket af alkohol eller stoffer, efter solbadning eller har været i solarium. 

Hvis du er gravid, har sygdomme (f.eks. diabetes, lammelser, epilepsi, højt blodtryk, ar omkring ryggen, implantater med adgang udefra) eller tager medicin (især dem, der kan hæmme følelsen af varme), så kontakt din læge, inden du bruger den infrarøde enhed. 

Børn eller personer med begrænset fysisk, sensorisk eller mentale ever må kun bruge en infrarød enhed i boligens opholdsrum under supervision.

Hvilke infrarøde spektre arbejder Repabads infrarøde paneler inden for?

Repabads infrarøde moduler arbejder i det dybtliggende infrarøde spektre; infrarød A og infrarød B. Det kan nå ned til det subkutane hudlag og opnå sundhedsfremmende og præventive effekter i laget.

Hvordan virker infrarød i almindelige opholdsrum?

Den infrarøde applikation arbejder med en helende varme. Blodet transporterer varmen, som bliver ledt rundt i hele kroppen og ud i arme, fingre, fødder og tæer. Når kropstemperaturen stiger, så udvider kapillærerne i kredsløbet sig og dit stofskifte aktiveres. 

Infrarød kan have de følgende virkninger: 

- Muskuloskeletale system: Musklerne får leveret mere blod. Spændinger og lokale blokader kan blive lindret. 

- Det autonome nervesystem: De indre autonome kontrolprocesser aktiveres og en balancering kan finde sted, f.eks. af hele organsystemet. 

- Immunforsvaret: Temperaturstigningen får kroppen til at producere og udsende flere antistoffer. 

- Psyken: Afslapning kan reducere signalstoffer som aktiverer stress og derfor forbedre dit generelle velvære. 

Hvor meget strøm skal sættes til Repabads infrarøde varmer?

Repabads infrarøde varmer virker med et output på 535 watt.

Hvordan hjælper infrarødt lys i badet på mit helbred?

Infrarød kan have en positiv indvirkning på det muskuloskeletale system, det autonome nervesystem, immunforsvaret og dit mentale helbred. Som følge af varmen langs med rygraden bliver blodet varmet op og bliver fordelt rundt i kroppen, ned i fødderne og ud i hænderne. Samtidig bliver kropstemperaturen hævet, og det udvider kredsløbet og kapillærerne, som dermed aktiverer stofskiftet. Musklerne får leveret mere blod og spændinger og lokale blokader kan lettere afhjælpes. Ved at aktivere det autonome nervesystem kan kroppens indre reguleringsprocesser blive sat i gang og lede til en afbalancering i hele organsystemet. Den stigende kropstemperatur kan også have en positiv effekt på immunforsvaret og understøtte dets modstandskraft. Kombinationen af varme og afslapning er balsam for sjælen og minimerer udledningen af stressfremkaldende signalstoffer i kroppen.

Kan jeg bruge infrarødt lys forebyggende?

Infrarød kan bruges forebyggede. Hvis du bevidst sætter tid af, kan det lede til hjælpsom afslapning, når det kombineres med varme. Den lille pause fra hverdagen kan understøtte immunforsvaret, afspænde muskler og sætte gang i din krops egen selvregulering.

Hvad har rummet med det infrarøde panel brug for?

En overflade, der svarer til panelets dimensioner plus 30cm til højre og venstre fra panelets kant. Det passer til den plads, der skal bruges for at ophænge panelet, imens du bevarer en hvis bevægelsesfrihed, når du bruger det infrarøde panel.

OM MALAGA INFRARED PANEL

Hvor stor er MALAGA INFRARØDT panel?

Glasset har en total længde på 109.5cm og en bredde på 36.5cm. Aluminiumskassen er en smule fordybet, som gør panelet mere snævert (106.5cm x 33.5cm). Denne fordybning giver Malaga et let udseende. Panelet har en dybde på 10cm. Med ryglænet og de højdejusterbare nakkestøtter skyder den 21cm ud fra væggen. De bløde og smidige ryglæn sikrer, at den rette afstand mellem din ryg og det infrarøde panel bliver opretholdt. Kontrolpanelet er integreret i glassfronten. Her kan du tilpasse niveauet på den infrarøde varmer, så den til enhver tid passer til den enkelte brugers behov.

I hvilke rum kan bruge MALAGA INFRARØDT panel?

Malaga passer I flere rum; herunder soveværelse, stue, hjemmekontoret m.fl., med undtagelse af våde områder. Hvis du vil bruge Malaga i badeværelset, i badet eller dampbadet, så har vi også løsninger, der passer til det. Vores Bilbao-, Palma og Lissabonpaneler er vandtætte og specialdesignet til rum med våde områder.

Hvilke farver kommer panelet i?

Glasbadet og damppanelerne fra Repabad er tilgængelige i følgende farver: Dark Black, Obscure, Snow, Pearl, Coffee, og efter aftale, i alle RAL-nuancer.

OM PALMA INFRARED PANEL

Hvad er størrelsen på PALMA INFRARØD panel?

Glasset har en total længde på 109.5cm og en bredde på 37cm. Panelet har en dybde på 10cm, og med ryglænet og de højdejusterbare nakkestøtter skyder den 21cm ud fra væggen. De bløde og smidige ryglæn (72cm i længde) sikrer, at den rette afstand mellem din ryg og det infrarøde panel bliver opretholdt. Kontrolpanelet er integreret i glasfronten. Her kan du tilpasse niveauet på den infrarøde varmer, så den til enhver tid passer til den enkelte brugers behov.

Hvor kan den bruges?

Palma er et vandtæt infrarødt panel til dit bad.

Hvor kan den placeres?

Panelet kan placeres i badet i forhold til, hvor meget plads, der er tilgængeligt. Det betyder, at alle bade kan omlaves til en infrarød kabine. En elektrisk forbindelse i panelets område er nødvendig. Det kompakte Palma infrarøde panel monteres på klinkerne mod væggen.

Er PALMA INFRARØDT panel vandtæt?

Ja, det er den.

Hvad kommer der i den leverede pakke?

Når pakken bliver leveret, indeholder den et vandtæt infrarødt element, som består af panelets ramme i et aluminiumslook med glasset fastgjort, som har en integreret infrarød varmekilde. Du finder også to ryglæn med højdejusterbare nakkestøtter samt en holder i krom.

Hvilke farver kommer panelet i?

Glasbadet og damppanelerne fra Repabad kommer i farverne: Dark Black, Obscure, Snow, Pearl, Coffee og, efter aftale, i alle RAL-nuancer.

×