TÆND ILDEN

Ild har altid været et af menneskernes grundelementer. Noget ved varmen, farven, duften og lyden giver os følelsen af tryghed og glæde. Saunaer er født af kærligheden til ild og varme. De hellige ildsteder er fundet i alle dele af antikkens verden og er kædet uløseligt sammen med spiritualitet og helende ritualer.

 

I årtusinder har kulturer anerkendt de helende gaver fra varmen. I dag ved vi, at saunature kan beskytte os imod hjertekarsygdomme, og endda hjælpe med søvnproblemer, kronisk træthed og reumatologiske sygdomme. En saunatur kan nedsætte dit stressniveau, forbedre din fysiske formåen og din huds beskyttende fugt lag. Vi mener, at du skal gøre sauna til en daglig rutine og en fuldt integreret del af den omsorg, du yder for dig selv.

LØFTET SAUNA I NORDISK STIL

De løftet saunaer fra INUA er kendetegnet ved deres skandinaviske design og arkitektur: 

Minimalistisk æstetik.

Funktionalitet.

Naturlige materialer. 

Optimalt lysindtag

Nordiske farver.

Traditionelt håndværk.

Robuste og langtidsholdbare produkter. 

Vores løftet saunaer har en simpel elegance, der passer perfekt ind i de fleste haver, og pryder den med stilsikkert skandinavisk design.

DERFOR LEVERER VI SAUNAER MED KRAN

Vores løftet udendørs saunamodeller er små bygninger. Så små, at vi kan løfte og flytte dem med kran. Derfor kan vi nemt navigere uden om forhindringer og bump på vejen - det kan være træer, hegn eller nabohuset. De løftet saunaer er specialdesignet og konstrueret af de bedste og stærkeste materialer. De er bygget til at blive leveret således, og den robuste metalramme sørger for, at saunaen ikke bliver beskadiget, når den løftes op i kranens rem. Vi mener, at det er den mest effektive og hurtigste måde at levere vores udendørs saunaer på. Alle INUA-saunaer ankommer samlet og klar til brug.

VIDENSKAB MØDER TRADITION I SAUNA

Vores løftet saunaer er bygget med stor omhu og redefinerer den traditionelle opfattelse af en sauna. Du kan stadig købe dem i den traditionelle finske stil med brændeovn eller elektrisk opvarmning, men hos INUA har du også muligheden for at opgradere med vores infrarøde paneler. Kombinationen af klassisk opvarmning og infrarød giver dig det bedste fra to meget forskellige oplevelser af det at være i sauna - alt sammen i ét og samme rum.

Du kan til tider have lyst til den intense varme og rensende oplevelse fra den traditionelle finske sauna, men er du mere i humøret til den milde varmeterapi, kan du nyde de helbredende effekter fra det infrarøde lys.

DETOX MED INFRARØD TERAPI

Vi bor i et mere og mere urbant og forurenet miljø. Emissioner fra biler, fabrikker og kraftværker skader miljøet. Det samme gør kemikalier og kosmetiske produkter, som er en del af husholdningen, og indeholder skadelige stoffer. Stofferne optages i vores kroppe og kan i sidste ende være skyld i en række forskellige lidelser. En svedig tur i sauna kan være en vej til at rengøre og rense kroppen for uvelkomne toksiner.

 

INUAs løftet saunaer bruger DR. FISCHER Vitaes infrarøde lamper, der er designet til at hjælpe sveden med at pible frem og give os en tiltrængt følelse af velvære. Lamperne har den helt optimale balance på det infrarøde spektrum, og deres milde varme når helt ind til underhuden (subcutaneous layer på grafen), hvor varmen spredes rundt i kroppen med stor effektivitet. Den fysiske afslapning gør os bedre i stand til at overkomme tegn på stress og angst.

SAUNAOVNE I PRISVINDENDE DESIGN

Inde i INUAs saunaer finder man saunavarmere fra HUUM. De kombinerer visdom fra det gamle Estland med nutidens nordiske design og banebrydende teknologi. Saunavarmernes minimalistiske og organiske udformning fremhæver de kurvede saunasten og det afrundede rustfrie stål.

 

HUUM tilbyder både saunaovne, som fyres op med træ. Det giver dig en autentisk saunaoplevelse. Den letanvendelige elektriske saunaovn er utroligt nem at varmeregulere. HUUMs ovne har stor kapacitet, og de mange sten giver en blid og langvarig damp, som du kan nyde i timevis.

LYD

De resonerende højtalere fra WHD kan tilvælges i vores løftet saunaer og er indbygget i saunaens loft. De kan kobles op via Bluetooth, og med hjælp fra WHD’s lydsystem optager din krop vibrationerne fra lyden. Det får lyden til at resonere igennem dig som lyden fra en tibetansk syngeskål.

For at drage fordel af de helende frekvenser fra lyd og musik, så anbefaler vi, at du lytter lyden af skov, vand, bål eller regn. Du kan også vælge meditationer, som er opløftende for krop, sind og sjæl. Det er nemt at koble din smartphone til WHD-højtalernes Bluetooth-modtager, så du kan nyde godt af vibrationerne, der strømmer ud fra det integrerede lydsystem i din løftet sauna.

×