Svært ved at vælge den rigtige saunaovn? Her er din guide

Svært ved at vælge den rigtige saunaovn? Her er din guide

Måske overvejer du en ny saunaovn, eller skal have din allerførste. Der er et hav af muligheder, og det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvor meget kraft den skal have, hvordan den skal se ud, og om ovnen virkelig er så holdbar og driftssikker, som du bliver skudt i skoene. Derfor har vi lavet denne guide til dig, der har svært ved at vælge, og hos INUA forhandler vi selv saunaovne, som vi selv elsker og har gennemtestet.


Vigtigheden af den rigtige saunaovn

Saunaovnen er det allervigtigste komponent i din sauna. Den står for opvarmningen af luften og generer den varme, der skal til, når du vil have en effektiv og traditionel saunaoplevelse. Den forkerte saunaovn kan blive en dårlig oplevelse, og endda farlig, hvis du er uopmærksom. 

Energi er en anden, men vigtig faktor. Opvarmning er dyrere end normalt for tiden, og der kan den korrekte saunaovn være med til at spare dig penge. Det er både det miljømæssige og økonomisk forsvarlige valg. Her kommer HUUM’s saunaovne ind i billedet.

 
Derfor forhandler vi HUUM

Hos INUA går vi op i kvalitet, skønhed og velvære. Når vi har valgt at forhandle HUUM’s saunaovne, så er det fordi de opfylder de krav, som vi stiller til en god saunaovn:

huum elektrisk sauna ovn, sauna ovn Kvalitetsmaterialer, der bliver skabt af HUUM’s egne metalarbejdere, og indpakning i genanvendelige materialer.

 

Et smukt og innovativt design. HUUM har tænkt over designet, og også tænkt ude af boksen for at skabe saunaovne, der er en fryd for øjet, og samtidig er effektive. HUUM’s saunaovne kan ofte ikke samles på fabrik, og det betyder, at der oftest har været sandt håndværk med i processen. De har i øvrigt vundet flere designpriser. huum elektrisk sauna ovn , sauna ovn

 

 Historien tæller. Siim Nellis er skaberen af HUUM, og han er tredje generation i en familie af saunaovnsbyggere. Han har et blik for design og den traditionelle saunaoplevelse. Samtidig har han kombineret tradition og teknologi, for at give dig den bedste oplevelse.


Vi stoler så meget på HUUM, at vi hos INUA er trygge ved at forhandle deres produkter med i vores saunaer. Vores hovedfokus er vores kunder, og derfor siger det ikke så lidt!


Kabinens betydning

De svære valg står i kø, når du skal konstruere en sauna, og der er mange ting, man skal tage højde for. Vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen, men i sidste ende skal du træffe beslutningen. Det mest oplagte at se på, inden du vælger den saunaovn, som passer dig, er selve kabinen. Mange tror, at jo kraftigere en sauna, man vælger, jo bedre. Men sådan er det ikke. 

Målene på din sauna er vigtige. Højde, bredden og længden giver tilsammen din saunas kubikmetermål. Det er det første og mest essentielle mål. Derefter kommer de ikke-isolerede overflader. Det er arealet af overflader som eksempelvis mursten eller glasruder, der ikke er isolerede. De kvadratmeter tæller nemlig med en faktor på 1.5kvm i din samlede udregning. 

Flere ting spiller ind såsom, hvor din saunaovn er placeret, og hvordan du vil opvarme din sauna (med træ eller elektrisk). HUUM har heldigvis gjort det nemt for dig. Med deres udregner, som du finder via linket her, kan du bare plotte dine mål ind, og så vil den vise dig den saunaovn, der passer bedst til netop din sauna. 

Så skal du bare måle op, og har du spørgsmål, så assisterer vi dig selvfølgelig meget gerne. Janus Fabricius Nielsen
Journalist

 

 

×