Hop på hovedet i wellness-himlen: Få ro og sundhed med en mini-pool

Hop på hovedet i wellness-himlen: Få ro og sundhed med en mini-pool

Vi prøver alle sammen at opnå en fornemmelse af balance i vores liv, men det kan være utroligt svært. Endeløse to-do-lister og distraktioner gør det svært at finde et øjebliks ro og fred. Men der findes en måde at komme væk fra hverdagens kaos og finde din indre ro –altsammen i din egen have. Hos INUA forhandler vi mini-pools fra Zucchetti.Kos, der er nogen af de absolut bedste og mest kvalitetsbevidste pools i verden. Det er mini-pools, der ikke bare giver en smuk og luksuriøs tilføjelse til dit hjem, men samtidig tilbyder en lang række sundhedsfordele til både kroppen og sindet. I den her blog vil vi dykke ned i de mange fordele og opdage, hvordan de kan hjælpe dig med at opnå en følelse af velvære og ro.

Zucchetti.Kos pools

Mini-poolen er et perfekt sted at starte, hvis du vil have et centrum for din wellness-rutine. Det beroligende vand er et uvurderligt miljø at tømme hjernen for stress og jag. Et sted, hvor du kan dyrke meditation og mindfullness, og hvor du kan få kalibreret din hjerne og lade tankerne flyde, så du kan få orden i dit sind. Sæt eventuelt rolig musik på, imens du lader vandet omslutte dig og du roligt flyder rundt – både fysisk og mentalt. Du kan også lave aktive bevægelser i vandet, hvor du får gang i kroppen. I sportens verden bliver pools ofte brugt til rehabilitering, fordi belastningen på led og ømme muskler bliver taget ud af ligningen.


Vand som terapiform


Vandterapiens historie er tusinder af år gammel. Det gamle Kina, Japan, Indien og Egypten har alle benyttet sig af vand som helende kraft på flere måder. I Rom brugte man varmekilder til at hele sår og ømme muskler på deres soldater, når de vendte hjem fra krig.

 
I middelalderen fik hydroterapi (som det kaldes) et slag i popularitet, da man var bange for sygdomsspredning, men i dag lever hydroterapien i bedste velgående, og flere og flere får øjnene op for, hvor essentiel vand er for os mennesker, og hvor mange styrkende egenskaber vandet besidder.I denne undersøgelse undersøgte læger fra Osaka Universitet, hvordan regelmæssige varme bade påvirkede blodomløbet. De undersøgte mere end 30.000 mennesker og fandt, at mennesker, der dagligt bader har 35% lavere risiko for at få hjertekarsygdomme og 23% lavere risiko for blodpropper.
Din krop takker dig, når du lader vandet give dig den ro, du har fortjent.
 

Glem bekymringer – INUA er der for dig


Der er mange ting at overveje, når du køber en mini-pool. Skal det være en fritstående mini-pool eller er du mere til de indbyggede? Hvor skal den være? Hvilken model? Hvordan får jeg den installeret?

Alle de spørgsmål – og mange flere – kan vi besvare for dig hos INUA. Vi har stor erfaring med wellness-bygninger, pools og meget andet. Vores mission er at gøre vores kunder sundere, gladere og mere wellness-bevidste, og det gør vi ved at have vidende og stressfri service, hvor vi altid finder den bedste løsning for netop dig. Vi hjælper hele vejen fra valg af model til installation.
Vi har valgt at samarbejde med det italienske wellness-firma Zuchetti.Kos, som i mange år har været trendsættere inden for branchen, og som er kendt for deres stilsikre, smukke og kvalitetsbevidste design. Deres wellness-produkter giver energi, liv og luksus i de rum, de placeres i, og det er vi hos INUA helt enige i.
En mini-pool er en fantastisk investering i dit velvære og din fysik. Det er en unik oplevelse at have sin egen våde, afslappende wellness-oase i haven eller på terrassen. Vi anbefaler at du kommer i gang med dit mini-pool eventyr hurtigst muligt!Janus Fabricius Nielsen
Journalist

 

×