Plads til wellness i hjemmet: Kompakt infrarød sauna og saunatilbehør

Plads til wellness i hjemmet: Kompakt infrarød sauna og saunatilbehør

Har du for lidt plads, men et stort ønske om at starte din wellness-rejse? Så se med her.

Hvis du føler, at du ikke har plads til mere wellness i dit hjem, så tager du måske fejl. De fleste tror, at det kræver en hel tilbygning eller som minimum et helt rum, men det passer ikke. Der findes masser af løsninger og produkter, som er kompakte og lette at anvende – uden at optage hele stuen. 

De fleste planlægger ikke at lave en hel tilbygning eller at sætte et helt rum af til wellness, hvis de ikke har testet et eller flere produkter først. Derfor er det også helt normalt at starte din wellnessrejse med at få produkter ind i stuen, badeværelset eller gæsteværelset.

I og med at rummet har flere funktioner, så er det selvfølgelig vigtigt, at de ikke fylder. Men det er tilsvarende vigtigt, at designet er minimalistisk og smukt, så det ikke ødelægger rummets udseende. Heldigvis har vi hos INUA et stort udvalg af wellness-produkter, som både er kompakte og godt designet. Samtidig er der rig mulighed for at få storindflydelse på farver og former.

Prøv den populære infrarøde sauna

Flere og flere får øjnene op for de helende kræfter, som de infrarøde saunapaneler besidder. Teknologien er effektiv, fordi kroppen meget let optager varmen fra de infrarøde stråler. Derfor kræver det langt mindre varme, end i en traditionel sauna, men du beholder stadig samme svedgivende effekt. 

Når kroppen sveder, udskiller huden de toksiner og affald, som vi ikke har brug for (eller som kan være en ulempe for vores sundhed). Huden er menneskets største organ, og fordi den er så god til at rydde op i kroppen og smide affaldsstoffer på porten, har den fået kaldenavnet ”den tredje nyre”. 

Hos INUA holder vi både af den finske saunatradition og den nye infrarøde teknologi. Der er noget smukt over at holde traditionerne i hævd, men i sidste ende drejer det sig om dit velvære og din sundhed. Hvis du har et ønske om at starte din wellness-rejse derhjemme, så er infrarøde paneler et fantastisk valg. De er kompakte og smukt designet, så de både passer og pynter i dit hjem. Se selv vores udvalg af infrarøde saunapaneler ved at følge dette link.

Infrared panel

Start med omsorg for dig selv

Angst, stress og depressioner skyller ind over Danmark. Det er blevet folkesygdomme, og rigtig mange går med en eller flere alt for længe, før de får gjort noget ved det. Du skal se din læge, hvis du mistænker, at du kan være ramt, men videnskaben mener, at der er mange ting, du kan gøre på egen hånd. Her er der blandt andet tale om meditation.

Det giver mening, når vi taler om wellness på lidt plads, for meditation kræver intet andet end et behageligt sted at sidde. Hos INUA har vi flere råd og produkter, som kan berige din meditationsoplevelse. Prøv for eksempel et af vores rituelle kits, som indeholder krystaller, salvie og guide, så du kan rense luften og lade dig blive guidet igennem din meditation. 


På siden finder du også en lang række gode råd til, hvordan du yder den egenomsorg, som er så vigtigt i denne tid. Når alt haster og jager forbi, så hjælper vi dig med at finde tilbage til dit center, dig selv og roen. Alt sammen på lige præcis det antal kvadratmeter, som du råder over.


Janus Fabricius Nielsen
Journalist
×