Dit nye baderitual kombinerer natur og wellness

Dit nye baderitual kombinerer natur og wellness

Hvis du nogensinde har været i spa, så ved du, hvad det gør ved dig. Huden bliver blød og lækker, kroppen føles beroliget og afstresset, og dit sind har fået afløb for alle de ting, der har hobet sig op i tankespindet. En tur i spa er det perfekte afbræk i en hektisk hverdag, hvor der er mange indtryk og opgaver, der skal indtages og løses. En puster, som du kærligt byder velkommen. I de seneste år, er det blevet populært at kombinere spaoplevelsen med naturen og dens afstressende omgivelser. Naturen har en udefinerbar indflydelse på os mennesker, som er svær at kvantificere eller beskrive. Det er til gengæld nemt at opsummere følelsen fra spabadets varme og naturlige omgivelser i ét enkelt ord – wellness. Denne blog vil have fokus på spabadets gaver. Hvordan spabadet kan blive omdrejningspunktet i et ritual, som har fokus på dit mentale og fysiske helbred.


Ritualer og meditation forstærker din spaoplevelse

Der er noget helt særligt ved at have daglig adgang til en spaoplevelse, og vi opfordrer dig til at gøre brug af det, så ofte du kan. Gør det til et ritual, hvor du kontinuerligt bruger dit livgivende spabad, og kombinér det eventuelt med salvie, aromatiske olier og badesalte, som kan forstærke din oplevelse. Din krop og dit sind vil forbinde ritualet med noget godt, og inden længe vil det være en vane at sætte tid af til dig selv. Noget, som alt for få gør. I din nye spa har du plads til at få styr på tankerne. Meditation er en af grundstenene i wellness og forhåbentlig i dit nye baderitual. Meditation er en effektiv måde at modkæmpe mentale udfordringer på. Det er ekstremt relevant, for tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at hver fjerde dansker har højt stressniveau, og forskning viser, at meditation kan være naturlig medicin mod stress, angst og depression. Jeg har skrevet en blog om ritualer og stressmodkæmpelse, som du kan læse her.

Er du interesseret i at forstærke dit baderitual, så tag et kig på vores rituelle kits, som du kan finde her. Du finder både salvie, salte og meget mere i pakkerne. 

Spa set, Spa ritual kit


Forkæl dig selv – du fortjener det

Selvforkælelse har mange udtryksformer, og er baseret på dine behov og lyster. Det er bare ikke altid, at dine lyster og behov faktisk stemmer overens med det dit sind og din krop faktisk ville få mest ud af. Når du mediterer, så tag dine prioriteter op til revision. Bruger jeg nok tid på det, der betyder noget? Bruger jeg min sparsomme fritid på det, der faktisk genoplader mine batterier og gør mig klar til nye udfordringer? Notér dine erkendelser, og forsøg at manifestere dem i dit liv. Sørg for at give plads til selvforkælelse i dit liv – du har hverken tid eller råd til andet.


Kompromisløst design

Vores produkter fra italienske Zuchetti.Kos er skabt til at give hjemmet en følelse af velvære og luksus, og det er derfor vi har valgt dem som partner. Derudover skaber de æstetisk smukke produkter, der er en sand fryd for øjet. Tag for eksempel denne minipool med infinity edge, der både er rummelig og et designmæssigt mesterværk. Samtidig har vi hos INUA altid fokus på, at klimaet ikke skal lide overlast, og derfor er poolen selvfølgelig produceret i naturlige og miljøvenlige materialer. Kompromisløst design med fokus på luksus, wellness og bæredygtighed – det er essensen af det, INUA står for..

Vores mission er at give vores kunder en følelse af velvære, luksus og ro, og derfor er vi selvfølgelig også parat med den perfekte løsning til dig, der ønsker et udendørs spabad. 


INUA er klar til at hjælpe dig på din rejse mod velvære – så besøg webshoppen eller kontakt os i dag.

 Janus Fabricius Nielsen
Journalist
×