INFRARØDT SAUNATÆPPE

Hvad er forskellen på en infrarød sauna og det infrarøde saunatæppe – udover deres udformning?

Den simple forskel er, at vores tæpper tilbyder de langbølgede infrarøde stråler, hvor saunaen tilbyder det fulde spektrum.

Hvad er langbølgede infrarøde stråler?

Langbølgede infrarøde stråler kan frembringe sved, som tømmer kroppen for affaldsstoffer og hjælper kroppen med at udskille toksiner fra miljøet. Din hjerterytme kommer op i samme rytme som ved en stille løbetur og efterlader dig med en sund glødende hud.

Hvad skal jeg have på, når jeg bruger mit infrarøde saunatæppe?

Vi anbefaler, at du har en langærmet trøje, lange bukser og sokker på inde i tæppet. Samtidig er det en god idé at fore tæppet med et tykt håndklæde. Det vil absorbere sved, som udskilles under sessionen og skaber komfort, når du ligger ved varmekilden. Du kan også bruge vores indlæg!

Hvad er tæpperne lavet af?

Vores tæpper er lavet af højkvalitets polyurethan, der er vandafvisende og frit for giftstoffer, både indvendigt og udvendigt. Produktet er beviseligt frit for giftstoffer, da det har gennemgået den strenge VOC-test.

Hvad er tæppets størrelsesforhold?

Tæppet er 180 x 180, når det er foldet ud. Maksimal indvendig omkreds er 165 cm. Kunder op til 182 cm har med succes passet ned i tæppet. Vi har dog fundet ud af, at der er bedre plads i længden, hvis man åbner flappen til fødderne i bunden.

Hvor varmt bliver tæppet?

Tæppet bliver imellem 20°C og 70°C varmt. Der er flere måder at måle temperaturen på – den indvendige overflade, indvendige luft osv.

Hvordan skal jeg rengøre tæppet?

Vi anbefaler, at du har et tørt håndklæde i nærheden, så du efter sessionen kan tørre sved af dig selv og tæppet. Vi foreslår, at du bruger en desinficerende klud uden giftstoffer eller en spray til at rense tæppet. Vi kan selv lide produkterne fra Seventh Generation. De er blide og slider ikke, men er effektive mod bakterier. Lad tæppet tørre åbent, og lad de køle ned, inden du folder det sammen og pakker det væk.

Hvordan bør du opbevare dit tæppe?

Når tæppet er kølet helt ned, lukker du tæppet med velcrolukningen. Du skal sikre dig, at tæppet er fladt og glat. Fold tæppet på den lange side fra venstre mod højre. Fold derefter tæppet i tre dele fra top mod bund. Hvis foldet er korrekt, passer tæppet ned i den originale boks. Vi anbefaler, at du opbevarer tæppet køligt, væk fra varmekilder og fugt.

RØDT LYS ANSIGTSMASKE

Hvad er rød lysterapi?

Rød lysterapi er den process, der sker, når lysgivende dioder (LED) bruges til at afgive rødt (630 nm) og nær infrarødt lys (830 nm) til dit ansigt eller andre kropsdele. Rødt lys afgiver lys i bølgelængder, der svarer til sollys, men uden varmen eller UV-strålerne. Resultatet af strålerne og de forskellige gavnlige interaktioner, sætter gang i cellereparation, regeneration og booster cellernes funktion.

Hvad er masken lavet af?

Den ydre del af rød lys masken er lavet af silikone i højeste kvalitet. LED-pærerne sidder fast i silikonen.

Hvad er fordelene ved at bruge rødt lys ansigtsmasken?

-Styrker kollagenproduktionen 

-Styrker blodomløbet

-Reducerer akne og inflammation

-Samme fordele som naturligt sollys

-Hjælper med af afgifte celler

-Nem at bruge med et mobilt design

Hvor ofte bør jeg bruge den?

Du kan bruge den dagligt eller få gange om igen, det er op til dig og din huds tilstand.

Skal jeg bruger cremer på mit ansigt, når jeg bruger masken?

Nej. Vask dit ansigt, før du bruger masken. Brug ikke masken, imens du har meget solcreme, makeup eller andre cremer på dit ansigt. Masken bruger ikke UV-lys, so du behøver ikke bekymre dig om solcreme.

Skal jeg bruge beskyttelse for øjnene, når jeg bruger rødt lys ansigtsmasken?

Nej, du har ikke brug for øjenbeskyttelse. Du kan læse og gøre andre ting, imens du bruger masken. Nogen synes, at sessionerne er mere afslappende, hvis man eksempelvis har briller på, der formørker dit syn.

INFRARØDT SAUNATÆPPE TASKE

Hvordan finder en plastikflaske nyt liv i HigherDOSE produkter?

Sådan bliver en flaske til en tæppetaske:

1. FLASKEKILDEN: Genanvendte plastikflasker og post-industrielt affald samles over hele verden med et særligt fokus på områder, der er i høj risiko for plasticforurening. 

2. LAV FLAGERNE: Affaldet hakkes, blendes, smeltes og laves om til højkvalitets REPREVE-flager.

3. FORM FIBRENE: Flagerne smeltes om til flydende polymer og presses igennem små åbninger i en dyse. Det skaber tråd, der bliver til REPREVE fiber. 

4. FABRIKERING AF GARNET: Fiber bliver til garn igennem cirkulation og formning med luftkraft fra dyser. 

5. SÅ ER DEN I SÆKKEN: The færdige garn bliver lavet til et bæredygtigt tekstil, som vi bruger til at lave taskerne til HigherDOSE saunatæpperne. 

Hvor mange plastikflasker bruges til min saunatæppe taske?

Der er i omegnen af 10 plastikflasker i hver eneste saunatæppe taske. Og mange bække små gør en stor å, som man siger. Mere end 27 milliarder plastikflasker er blevet genanvendt af REPREVE.  Takket været kunder som dig, der bruger bæredygtige produkter, vil det nummer bare stige og stige.

Kan rygsæk-designet have mere end bare mit saunatæppe?

Ja! Få ting. Tasken er designet til at bære på et sammenfoldet saunatæppe, og kan bæres som en rygsæk for at gøre det nemt at tage med dig. Når det opbevares korrekt, bør der være nok plads i toppet af din taske til et saunatæppe indlæg og en HIGH MAINTANANCE renser.

×